Reiki-Healing

Individuele behandeling

Reiki is Liefdesenergie...

Je hoeft niks te doen... Je ligt en ontvangt...
Reiki is simpelweg aangeraakt worden en je door deze aanraking laten raken.

 
Mijn handen rusten op diverse plekken op jouw lichaam. Ze voelen en volgen hun stroom. Op de ene plek rusten ze wat langer dan op de andere. Soms hebben ze zin om heel zachtjes wat te masseren, soms geven ze een zachte pulserende druk, soms maken ze kleine wiegende bewegingen,...

Reiki werkt energetisch heel harmoniserend en ontspannend (het gebeurt bv. vaak dat iemand even in slaap valt terwijl ik de rugzijde behandel). Reiki nodigt uit om je aandacht naar je lichaam te verplaatsen en om je open te stellen voor al je gevoelservaringen: warmte, tintelingen, energetische stroming, spiertjes die zich naar een nieuwe positie verplaatsen, je buik die geluid maakt, het voelen van vier handen op je lichaam, verdriet dat begint te stromen of blijheid en dankbaarheid en een gevoel van opnieuw verbonden te zijn... Elke ervaring is anders en steeds nieuw.

Iedere behandeling is verschillend omdat mijn handen altijd afstemmen op jouw lichaam hier en nu, en op het unieke verhaal ervan. Zonder oordeel, gewoon liefdevol aanwezig bij alles wat er gebeurt.

 

Rustige achtergrondmuziek en een sfeervolle ruimte nodigen uit tot ontspanning...
tot voelen wat er lichamelijk gebeurt...
tot loslaten...
tot voelend laten stromen,
en je laten meedrijven met die stroom.

 

Ontkleden is niet nodig; energie stoort zich niet aan kledij. Het voelt wel comfortabeler voor jou en mij als je kledij draagt die je lichaamscontouren volgt (dus best geen stijve jeansbroeken, geen broeksriemen, geen epauletten,...).

Stromingsreiki

Bij stromingsreiki (een zelf gekozen benaming) combineer ik Reiki met diepgaande massagetechnieken. Door druk te zetten op gespannen spieren kunnen deze, bij het loslaten van de druk, naar een meer ontspannen toestand evolueren. Hierdoor kan de reiki-energie op deze plekken dieper doordringen. Stromingsreiki heeft vaak heel gunstige effecten op hoofdpijn, migraine, nek- en schouderklachten, rugpijn...

Praktische informatie:

 

 
 

[Eerste graad]     [Tweede graad]     [Mastergraad 3A]     [Mastergraad 3B]     [Grootmeester]    

[Vaak Gestelde Vragen]     [Reiki-literatuur]     [Sessie boeken via webmail]      [Home]


Valid HTML 4.01 Transitional