Relatiesessies Rob Hermans

Als liefde zuurstof nodig heeft...

Relatiesessies Rob Hermans

 
Soms sputteren relaties. Ze verzanden vaak in hardnekkig opgebouwde gedragspatronen die hun oorsprong vinden in de vroege kindertijd. De oorspronkelijke liefde voor elkaar is dan nog moeilijk voelbaar, en er rest alleen nog de vraag: ‘scheiden of blijven’?

Bij relatiesessies laat je even iemand met je meekijken naar de patronen die je in je relatie opbouwde. Je verkent de voor- en de nadelen van deze patronen, en experimenteert met nieuwe mogelijkheden, zodat er opnieuw ruimte ontstaat om samen verder te groeien. Mijn aanpak is lichaamsgericht; je lichaamsspanning, je gevoelens, je ademhaling zijn verbonden met je oude overlevingspatronen (de patronen die je ontwikkelde om jouw specifieke opvoedingssituatie te overleven). Gebeurtenissen en situaties die je ‘toevallig’ telkens opnieuw overkomen in je relatie, hebben dikwijls te maken met onverwerkte gebeurtenissen uit je kindertijd. Door hier met ondersteunende begeleiding contact mee te maken en er ‘zuurstof’ aan te geven, ontstaat er in je relatie ruimte voor nieuw gedrag.

Ik kijk met jullie mee. Open, zonder oordeel. Het draait niet om ‘goed of fout’ of om schuld. Ik luister, stel verdiepende vragen, exploreer... En reik op basis hiervan lichaamsgerichte oefeningen (methode: Emotioneel lichaamswerk®) aan om nieuwe mogelijkheden te creëren.

Relatiesessies Rob Hermans

 

 

Praktisch:

 

    [Literatuur Emotioneel Lichaamswerk®]     [vind een therapeut]         [home]


Valid HTML 4.01 Transitional